“Uzaktan Eğitimde Erişilebilirlik” Konusunda Hizmet İçi Eğitim

Değerli öğretim elemanlarımız,

Uzaktan eğitim sürecinin daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile planladığı “Uzaktan Eğitimde Erişilebilirlik” konulu seminer, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba KAMALI ARSLANTAŞ tarafından gerçekleştirilecektir.

İlgili etkinlik 27.03.2021 Cumartesi günü 17:00-18:00 saatleri arasında yapılacaktır. Bu seminer ayrıca öğrenciler için de ileri bir tarihte gerçekleştirilecek, bununla ilgili duyuru ise daha sonra yapılacaktır.

Seminere katılım zorunludur.

Akademik personelin sisteme giriş yapabilmesi için;

•    Kullanıcı adınız isminizin ilk harfi, soy isminizin ilk harfi ve TC kimlik numarasının ilk 5 rakamıdır. Örnek: Mustafa YERLİKAYA için MY12345

•    Birden fazla ismi olan hocalarımız için ilk isminin ilk harfi, ilk soy isminin ilk harfi ve TC kimlik numarasının ilk beş rakamıdır. Örnek: Özge Ela ÇARDAK KILIÇ, TC kimlik numarası 12345678901 için kullanıcı adı: ÖÇ12345

•    Şifreniz birimlere gönderilen yazıda bildirilmiştir.