Kahvaltı Buluşmaları Devam Ediyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gençlerin bir yanıyla kadim kültürüne hâkim diğer yanıyla modern dünyanın gerekliliklerini bir arada yorumlayabilen bireyler olmasını önemli bulduklarını söyledi.

Şahin, akademisyenlerle geleneksel kahvaltı buluşmalarına devam ediyor. Farklı okullarda görev yapan akademisyenlerle buluşan Şahin, akademisyenlerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin en önemli dinamiğini oluşturduğunu ifade ederek, öğrencilerin milli ve manevi değerlerine bağlı, teknolojiye hâkim, geleceği iyi okuyabilen bireyler olabilmesi için herkesin daha çok çalışması gerektiğini ifade etti.

Program, eğitim-öğretim faaliyetlerindeki son durumun değerlendirilmesi şeklinde sürdü.